En så kallad snabbis

Jag har suttit och tänkt nu i några dagar om vad mitt första inlägg ska handla om, Och varför inte börja från början? Eller ja, kanske inte ända från början men kanske en återblick av de senaste fem åren i mitt liv...Och nej, jag vet inte om någon kommer att läsa detta, men jag har bestämt att jag ska skriva för min egen skull. Så om någon läser, och kanske till och med ger en liten kommentar skulle jag bli jätteglad, men den främsta anledningen till varför jag vill berätta min historia är framförallt för min egen skull...

Det värsta
För snart fem år sedan förändrades mitt liv för alltid. Vi fick reda på att min pappa var sjuk, i lungcancer. Jag kommer aldrig glömma den dagen, jag som alltid brukar vara positiv visste direkt när pappa berättade att det skulle sluta illa. Jag som annars alltid brukar se lösningar stod mållös och visste att på detta problem fanns ingen bra lösning. Fyra månader senare dog min pappa, endast 49 år gammal. Att behöva gå igenom en sån här sak när man är 16 år och går första året på gymnasiet är inget som jag ens skulle önska min värsta fiende.

Det bästa
Men det har ju inte bara hänt tragiska och hemska saker under de senaste fem åren. Den absoluta bästa saken har också inträffat, då jag blev tillsammans med min underbara pojkvän Patrik. Vi har idag varit tillsammans i snart tre år och bor nu tillsammans i en lägenhet i Karlstad tillsammans med våran goa katt Akilles.

Mitt liv nu
Just nu bor jag och Patrik i Karlstad där vi studerar, jag till socionom och han till lärare. Varannan helg jobbar jag på Elgiganten vilket jag har gjort i två år nu. Annars brukar jag försöka träna lite, festa lite och umgås så mycket som möjligt med mina underbara vänner och min underbara familj!


Jag och PatrikEmmelie, Sandra och PatrikTommy och mamma

Akilles bäbis  Frida, Reneé och Patrik

SaraKrilleJag och Jossan



Och förresten, alla inlägg kommer absolut inte att bli lika seriösa som detta :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0