lääängesen jag skrev

Har haft FULLT upp och jag känner att jag inte har nåt vettigt att skriva.Men ska försöka att göra en liten uppdatering i alla fall=)

Igår var vi på studiebesök ¨på Klarälvsgården som är ett låst ungdomshem, man sitter alltså där i stället för i fängelse. Här sitter dom mest kriminella pojkarna i Sverige!!! Pojkarna som sitter där är mellan 16 och ¨20 år och har antingen begått mord, dråp, grov misshandel eller rån. Sjukt intressant att jobba med ungdomar! vi fick även träffa en av killarna som bodde där, och vilken kille! Han var hur grym som helst och man märkte verkligen att han var tacksam för att han tillslut har börjat få ordning på sitt liv! Hoppas verkligen att han kommer att få ett bra liv när han flyttar från Klarälvsgården!

Nu blir det lite mat, sen klassfest ikväll. Ska även försöka hinna träffa D en stund, han är underbar! =)

nu är det bara två dagar kvar tills våran Halloweenfest, kommer bli grymt roligt!!!

puss

Björn, Måns, Soran och Özz

Åh det var hur grymt som helst! Björn och Måns var bäst, och Soran var grym när han sjöng kärlekssången till Björn! Hur underbart och roligt som helst!

Bjuder på dagens kort, kan inte sluta skratta när jag ser det. Tyvärr är det väldigt dålig bildkvalitet men detta är i alla fall tagit i slutet när dom tar emot publikens jubel. Kolla in Björns lugg och Måns min, hahahahah jag dööör!



Blev en Big Mac efteråt, mums! Nu ska jag och Sandrew sova. Imorgon blir det middag och film med D, längtar!

puss från mej


lääängtar

jag längtar så tills på fredag! Hela kvällen och natten med D, mysigare kan det inte bli!


Imorgon kommer Sandrew, vi ska ääntligen se Björn Gustafsson med flera, kommer bli grymt roligt! Ska träffa Emmelie, Carro, Nathalie ch Emma innan, ska bli så roligt så!

Idag är bästa tv-dagen, först Bonde söker fru och sen Grey´s Anatomy! Får fortsätta kolla nu...

pusss!

Okej Emmelie, här kommer en uppdatering!

Var ju faktiskt ett tag sen jag skrev nu och mycket har hänt! Har haft en av dom bästa helgerna på länge=)

I fredags blev det som sagt tacos- och Idolkväll hemma hos Jossan, jätteroligt! Fick dock dela köket med några roliga grabbar som var helt galna, haha! Styckade en kyckling så att det flög kycklingbitar överallt, lite groose! Sen på kvällen träffade jag D en liten stund, var nervöst men roligt!

I lördags kom Emmelie äntligen hem till K-town igen och det skulle ju givetvis firas med fest! Tyvärr blev jag liiiite för full, haha! Träffade iaf D och hans kompisar och drog till Nöjes.Två ur The Ark var där som gästdj:s och gissa vem som givetvis skulle ha deras autografer på HELA armen! Haha ja som sagt, ett glas för mycket kanske. Hade i alla fall en grymt rolig kväll!=) I söndags var jag  dock extremt bakfull och sliten! Fy var längesen jag var så trött..men blev ändå lite mys på kvällen=)

Idag har jag vart i skolan och hämtat ut min hemtenta, klarade den!!! Känns så bra! Blev lite plugg med Krille också..snart blir det träning med Emmelie och Krille, ska bli jätteskönt!

Nä, nu blir det lite mat..puss!


förresten Emmelie, nu 'är det din tur att uppdatera;)


ikväll blir det tacos=)

Har nyss kommit hem från Bergvik, har vart och handlat lite mat och vart på systemet. Snart blir det tacos med Jossan, ska bli goott! Blir några cider också och så får vi se om jag vågar mig till Rumpan=) Vill, men vet inte om jag vågar..

Längtar tills imorgon! Då kommer Emmelie äntligen hit igen, som jag har väntat!



Hehe älskar denna bilden! Emmelies ölburk blev mosad av en väldigt full Robin, haha! Såg så himla roligt ut! Det är tur att man kan föreviga såna här minnen på bild=)

puss

-

Har nyss kommit hem från en tur på stan med Kristin. Hittade inte så mycket men lite nytt smink och nya underkläder blev det=) Gick även in på Lindex och spanade in Jossans nya frisyr, sååå snyggt! Blev verkligen superbra!

Snart är det månadsmöte som gäller, vill inte! men men man får ju macka i alla fall=)

puss!

blir man inte glad?

Fick precis ett sms där det stod "Segt det var o plugga..Var roligare att skriva till dig=)"

Då blir man glaaad!


-

Idag har jag vart nere i stan och gjort en intervju på familjeenheten med min basgrupp. Gick jättebra, det är så himla roligt att få komma ut och se hur allt fungerar i verkligheten! Efter intervjun passade jag på att gå till gymmet, så skönt att träna på morgonen när det är lugnt och lite folk!

Blir nog en lugn dag idag, kanske ner till stan med kristin sen men får se vad jag orkar. Imorgon kommer bli en lååång dag, usch! Först har vi ppu på mellan tio och tolv och sen ska vi sitta några timmar med gruppen och skriva ett arbete utifrån intervjun vi gjorde idag. På kvällen har jag månadsmöte på jobbet mellan sju och tio, så himla segt!

puss från mig så länge!

hihi

lite fnittrig i magen är jag! känns bra!


oj

jag somnade visst! Märkte inte ens att jag var trött, haha så kan det gå..skulle ju bara blunda lite under filten i reklampausen, haha!

usch jag orkar verkligen inte träna idag, men jag vill! Har dock grym träningsvärk från igår, så skönt tycker jag! Höjde äntligen vikterna på Bodypumpen, dom tycker att man ska vänta sex veckor innan man höjer och nu har det gått fem så då höjde jag. Var riktigt jobbigt, men skönt att man märker resultat i alla fall! Imorgon efter intervjun blir det att gå på bandet och Crosstrainern så jag hoppar nog träningen ikväll..är för trött helt enkelt! Och idag är det grymt fint väder, så det blir nog en promenad istället! Sköööönt!

Emmelie, om du läser detta: vill du att jag hämtar dig vid tågstationen på lördag? Du har säkert massa packning, vet ju hur du såg ut när du skulle hem, hahaha! Jobbigt att åka buss då och jag har ändå inget planerat!

puss!


Jossan, ska jag behålla t-shirten?

Den är skitkort men passar ändå till en svart kjol. Den slutar precis där kjolen börjar men om man har ett svart lite längre linne under så funkar det nog..dåliga bilder men hoppas att du ser på ett ungefär hur den ser ut och hur den sitter.

       

Tror att jag behåller den, du måste köpa en imorgon! Sen måste vi köpa mössor också, kommer bli kanon!

puss!


lite dåligt samvete..

Gick inte på föreläsningen idag! Var så himla trött när klockan ringde så jag orkade verrkligen inte gå upp. Sov till klockan kvart över elva, så skööönt att få sova ut! Gick i alla fall till skolan vid ett för lite grupparbete, ska bli en intressant intervju på onsdag! Och gissa vem som jag såg när jag gick hem? Snyggkillen! Hehe då blir man lite glad..

snart ska jag åka ner till stan, kolla lite på kostymer och sen träna vid halv fem, härligt!

puss!

Förresten, det är en del som har anmält sig till festen, roooligt!

jag är så glad!

Jobbhelgen är över! SKÖNT! Hela två veckor kvar till nästa jobbtillfälle, dock har vi möte på torsdag men det är inte så farligt.

Denna vecka händer:

måndag: föreläsning 8.15 - 13.00. Funderar dock på att vara hemma, behöver lite sovmorgon. Bodypump 16.30. Ska även springa in på Partaj och BR och leta Halloweendräkter till mig och Jossan
tisdag: föreläsning 8.15 - 13.00. Stepintervall 18.30
onsdag: Intervju av ledare på familjeenheten i Karlstad. Handlar om hur psykiskt belastande det är att arbeta med utsatta människor. Ska bli mycket intressant!
torsdag: PPU 10.15 - 12.00. Sammanställning av intervju. Möte Elgiganten 19.00 - 22.00 = SEGT!
fredag: inget planerat, funderar på ett bodypump-pass vid 12.00.
lördag: Emmelie kommer tillbaka till K-town! Åh gud vad jag jag har längtat! Utgång hoppas jag på!
söndag: INGET! Blir antagligen nån go mat=) Och självklart, Ensam mamma sööker! BÄST!

nu ska jag lägga mig i sängen med Acke och läsa en tidning, mysigt!

puss!


planering och Ensam mamma söker..

är vad som står på kvällens schema! Jossan kommer alldeles strax hit så ska vi planera lite inför våran fest som kommer bli sååååå rolig! Klockan åtta börjar världens bästa program också; Ensam mamma söker! Ett riktigt feel-good program! Elin sa att det stod i nån tidning att en av mammorna hade haft sex i en hiss med en av killarna, undrar vem det var? Nån som vet? Förresten, idag när jag jobbade skulle jag springa upp till kassarummet och fixa en grej. Och gissa vem som stod utanför butiken med en liten hund brevid sig? Sångaren i Sven-Ingvars, haha! Vad liten han var, jättekort..men han är ju ganska gammal också..genom mitt jobb på El-giganten har jag hittils "träffat" 4 kändisar; Jakob Eklund (!!), Dogge Doggelito (inte så konstigt kanske), Bengt "Hajk" Alsterlind och nu Sven-Ingvars sångare som jag tror heter Sven-Erik..haha roligt! Och det är ju Sven-Ingvars som sjunger ledmotivet till Ensam mamma söker också, grymt bra låt!! puss från mej!

puffa eller inte puffa?

Det är frågan..ojojoj vad poetiskt det blev nu, haha. Jo men allvarligt, kan man pokea någon på facebook (puffa på svenska, hahhaha) eller är det dumt? Hmm ett svårt val..känns ju bättre att pokea än att skicka ett meddelande. Svårt, så vad säger ni - puffa eller inte puffa?

mätt

Körde nyss hem Frida och det var poliser överallt på Kronoparken. 3 bilar utanför Konsum och en som vi mötte när vi var på väg dit. Stod lite gäng och hängde också, var säkert ännu ett gängbråk. Jag blir inte ens förvånad längre, men det är synd att det händer så mkt där nere.

Har i alla fall jobbat idag, dagen gick jättefort så det var sköööönt! Ganska mkt folk faktiskt, så man hade saker att göra hela tiden. Sen när jag kom hem var Frida här, vi gjorde lite snabbmakaroner och falukorv. Mums! Sen satt vi och kollade på Björn Gustavsson och Tobias Persson på youtube, alltid lika roligt!

Ikväll blir det lugnt, dock har Mattias på jobbet fest idag men jag har bestämt mig för att ha en vit helg. Var ett tag sen! Ska kolla in Stjärnor på is eller vad det nu heter och se om det är nåt att ha..

Emmelie; när har ni tacksittning? Har hört att många har det den första november och det är ju då som jag och Jossan har tänkt att ha fest ju! Du måste ju kommmaaaa!!

Jossan; vi ses imorron för att planera va? Ska försöka hinna in på leksaksaffären ocksp och kolla lite priser..

puss puss!


Titta vad jag köpte idag!

 

En vattenflaska från Champion som stödjer Bröstcancerfonden. Som säkert alla vet så har oktober blivit månaden där man fokuserar på bröstcancer, och jag tycker att detta är en jätteviktig fråga. Inte bara bröstcancer, utan all cancer! Bröstcancer är den vanligaste cancerformen hos kvinnor i Sverige, dock är inte orsakerna till cancern helt kända. Det behövs mer pengar, och jag anser att det är en självklarhet att hjälpa till med det lilla man kan. Min vattenflaska kostade 49 kronor på Stadium och 20 % går oavkortat till forskningen om bröstcancer. Man hjälper till i en mycket viktig fråga, samtidigt som man får en skitsnygg vattenflaska i en snygg ROSA färg. Jag kommer vara döläcker på gymmet!!

Nu ska jag gå och lägga mig, jobb imorgon..

Puss!

vill inte!

Gomorron! Sovit gott? Inte jag, jag sover så himla dåligt nu för tiden, har ont i ryggen och nacken varje morgon när jag vaknar för jag ligger och vrider på mig hela tiden! Så jobbigt! Men känner mig ganska pigg i alla fall. Tur det, för idag blir det jobb mellan 14.00 och 18.00. SEGT! Jag vill inte jobba idag.....

Det är nån som har börjat ringa mig med dolt nummer och när jag svarar är det helt tyst i luren..har i ju för sig bara ringt två gånger men ändå, det känns inte som en slump. Undrar vem det kan vara och varför personen är helt tyst..störande moment!

Oj vad gnällig, bitter och negativ jag låter idag, hahaha..är nog bara flr att jag har en hel helg med jobb framför mig. Men när dom här tre dagarna är gjorda är det hela två veckor kvar till nästa gång, gäller att tänka positivt! haha..

Nu blir det sminkning och blåsning av håret, sen är jag LADDAD för jobb! puss alla!


Halloweenfest!

Japp, jag och Jossan planerar fest! Kommer bli grymt! Och självklart ska alla vara utklädda!  Vi har redan bestämt vad vi ska vara utklädda till, kommer bli schnyggt!! ska träffas imorgon och planera! Längtar som bara den!

nu ska jag snart lägga mig och läsa lite, ska jobba imorgon..vill verkligen inte, är så trött på att jobba varannan helg! SEGT!! Men behöver pengarna nu, mer än nånsin så det är ju bara att kämpa på..


puss och god natt!


Emmelie!

Pratade med Emmlie för en stund sen, gud vad jag saknar henne nu!! Snart bara en vecka kvar, får börja räkna ner snart..Hon är bäst helt enkelt, finns ingen som är gooare!


SAKNAR!!



Nu ska jag ut och gå, Ipoden är laddad med nya låtar, äntligen!


puss!

Tobias Persson är grym!

Kom nyss hem från skolan där jag kollade på en stand-up komiker som heter Tobias Persson! Han var verkligen helt grym, pratade om bland annat Hitler, religion och Blondinbella. Jag skrattade så jag höll på att dö! I slutet pratade han om en trend som han har väldigt svårt att förstå, nämligen att bleka analhålet som han så fint kallade det..hahaha jag trodde att jag skulle dö av skratt! Grymt bra i alla fall..måste se honom igen!!



Ikväll blir det Bonde söker fru och Grey´s Anatomy, roligt! My favorite..

puss!

stand-up komedi

Nu ska jag, Kristin, Lasse och hans kompisar ner till skolan och kolla på nån stand-up komiker, ska bli roligt!

Hahaha Emmelie och Jossan; jag tänker  inte skriva här vem eller vad jag är förälskad i! Ni får vänta lite till, haha! Och egentligen kan man nog inte kalla det en förälskelse, bara lite spanande. Sug på den ni!=)

nä nu måste jag ruuuusa! Puss

lite förälskad

men jag avslöjar inte i vem eller vad, haha!



Skööönt med sovmorgon idag! Har inte gjort så mkt sen jag gick upp, skulle behöva diska, städa badrummet och dammsuga lite..men orka! Tycker dock att det är mkt lättare att städa på kvällen så jag får väl helt enkelt vänta tills ikväll..men disken ska jag nog snart försöka ta tag i, så tråkigt! Mår så mycket bättre när det är städat och fint här hemma!

Ska försöka ta tag i att söka lägenheter idag också, var inne igår och kollade men fanns inga ettor eller tvåor..ska kolla lite mer idag..

puss!

helt stört trött

kom nyss hem från SATS, körde Intervall idag. Vet inget annat pass där man blir så slutkörd i hela kroppen, svetten bara sprutar. Hur skönt som helst! En snabb dusch, några äggmackor, lite Oboy och lite tv-tittande är vad kvällen har att erbjuda och det känns ganska bra faktiskt!=) Kanske inte oboyen men vad fan! Det bästa är ju att jag är ledig imorgon så då blir det äntligen lite sovmorgon, sköööönt!


Lite bilder från helgen med Sandra
 Jag med min Rosa Pantern, börjar bli en klassiker nu, hehe

 Sötaste Sandrew´n i hela världen, haha

 Vi på Nöjes

 Haha var tvungen att ta med denna bild. Blev lite knäppt när Sandra skulle ta kort på mig, tror att det är en gatulampa som reflekteras i blixten. Schnyggt! hehe..

Har jag förresten sagt att jag fullkomligt älskar mitt Bodybutter från The Body Shop. Luktar jordgubb, mmmm

puss från mej

Trött

Idag har jag vart så där riktigt trött som man bara är på måndagar! Helt sjukt, tror faktiskt att jag somnade en liten stund på föreläsningen idag, haha! Och då ska ni veta att vi har en väldigt bra föreläsare så jag var verkligen riktigt riktigt trött! Mådde ju inte så bra igår kväll så det var svårt att somna..Idag hade jag i alla fall föreläsning mellan 8.15 och 13.00. Sen gick jag raka vägen hem, hoppade i sängen och sov till klockan tre.

Fick skynda mig upp, äta lite och sedan åkte jag ner till SATS och tr'änade Bodypump med Kristin. Ritkigt härligt, gillar den instruktören jättemycket! Åkte hem, vrålhungrig..blev lite köttfärssås med spagetti, mums! Blev över också, så nu har jag matlåda inför morgondagen, duktigt Elin! =) Nu sitter jag här och mumsar på en clementin, så himla gott! Känns lite som jul, inte långt kvar nu! Mysigt med juuul!

Kvällen kommer bli väldigt lugn, ska kanske ta ett bad och plugga. Måndag = inget på tv:n! TRÅKIGT!

Jaa jag tror faktiskt att jag ska försöka kombinera bad med plugg, enda sättet för mig att få läst något här hemma..hörs sen!

PUSS

ett rejält jävla bakslag

Känslor kommer ikapp mig nu..det gör ont, ont, ont!


En mysig helg!

Idag åkte Sandra hem, det har varit en rolig helg med mycket shopping, maaaat, dialekter, Björn Gustavsson och party! Perfekt helt enkelt! Tur att hon kommer upp snart igen, den 23 ska vi ju se Björn, Måns, Soran och Özz, ska bli sååå roligt!

Tänkte lägga upp lite bilder men mitt internet vill inte riktigt som jag så det fpr bli en annan dag!

Idag har varit en jobbig dag, saknar P såå himla mkt! Hjärtvärk


hetingar

Så här extremt snygga är vi just nu:





Erkänn, Sandra ser ut som en geisha?!!

puss


shoppa

Nu dara jag och Sandra ner till stan för lite shopping! Blir nog utgång ikväll, rooligt!

Hörs sen! puss!

nu drar jag till SATS

SatsStep är på schemat idag, roligt! Var lite svårt förra gången, men hoppas att jag har bättre koll på movesen idag=)

puss från mej

min goda lunch


Kycklingsallad



Marinerad kycklingfilé
Fullkornspasta
Sallad
Gurka
Tomater
Rödlök
Fetaost

GOTT!!

Nu är tvätten snart klar, härligt! Sen ska jag bara vila lite innan träningen ikväll, måste dock dammsuga så det är fint här när Sandra kommer imorgon! Längtar, längtar, längtar!


Kryckhoran

"In genom köksdörren kommer Emil. I sin hand håller han en krycka, kryckan han har stöttat sig på de senaste veckorna sedan han skadades i en trafikolycka. Nu håller han kryckan upp mot taket, likt en segergest. Foten på kryckan är blodig, Titta säger han. Titta. Han skrattar, de andra tre tittar bort. Tittar ner i köksbordet. Tysta....När Jonna vaknar i gryningen vet hon först inte var hon är. Den första tanken som slår henne är att hon är naken. Nästa tanke är att hon inte har något pubeshår mellan benen....Sängen är grisig. Lakanen är nerspydda, det stinker kiss och är fortfarande blött. Och där är blod. ...Smärtan är värst i rumpan, i analöppningen. Jonna vägrar tänka vidare, drar ett täcke över huvudet."

Det här är historien om Jonna, en tjej från Karlstad. Jonna var en vanlig tonårstjej. Men en natt på en fest förstördes allt, för evigt. Två killar körde upp en krycka i hennes underliv. På stan kallas hon för Kryckhoran.

Jag har precis fått hem en bok som heter "Flickan och skulden - En bok om samhällets syn på våldtäkt" och är skriven av Katarina Wennstam. Har precis börjat läsa och jag är redan förbannad och äcklad! Helt sjukt att man kan kalla någon för kryckhora, hon har för fan varit med om oerhört grov våldtäkt! Ja, förbannad är bara förnamnet..Ska fortsätta läsa här nu, samtidigt som jag tvättar..

Åh jag vill se mer, mer, mer, mer..

Jag älskar Greys! Världens bästa serie! Man får sig verkligen en tankeställare i varje avsnitt..Längtar redan till nästa avsnitt! Meredith avslutade med att säga att hon inte var en sån som ger upp och det gav mig verkligen styrka! Har vart lite nere idag, blir så när man inte har så mkt att göra. Då hinner man liksom tänka på allt jobbigt..Men nu jävlar, jag tänker inte ge upp! Allt kommer bli bra, till och med SKITBRA!

Längtar till helgen! Har precis laddat ner lite partylåtar så nu ska jag bränna en partyskiva inför helgen, ska bli jätteroligt att träffa Sandra igen! Alltid lika roligt med henne, blir nog lite shopping och lite fest tror jag, det vanliga liksom=)

Förresten såg ni på Idol idag? Vem tror ni ryker idag? Jag vet inte riktigt vad jag tycker, men jag tror nog att Jenny åker hem faktiskt..hoppas inte Alice åker, hon var grym som vågade sjunga en så tuff låt så här tidigt i tävlingen! Det återstår att se helt enkelt...spännande=)

puss!

äggmacka =)

Snart blir det en äggmacka, fullkomligt älskar det! Och ikväll kommer en annan sak som jag är helt kär i; Greys Anatomy! Längtar! Hoppas nu verkligen att Meredith och McDreamy får varandra, en gång för alla!=)

Emmelie; hittade du nån bra info om dödsstraff? Lycka till med lektionen!

Nu somnade Akilles i mitt knä så lite svårt att skriva..så go är han! Får skriva sen istället..

puss!

tränat

Idag åkte jag och Krille ner till SATS vid elva. Så skönt att träna på förmiddagen tycker jag! Blev inget pass idag, utan vi gick på löpbandet, crosstrainern och avslutade med att cykla lite. Skönt i rumpan, haha! Imorgon blir det antagligen SatsStep och på fredag ska vi simma och sola, ska bli så himla skönt att sola lite! Inte för att Krille behöver det efter sina två veckor i Grekland, man jag BEHÖVER det VERKLIGEN!

Nu har nyss ätit lite mat och ligger och kollar på Ellen på femman..ska försöka börja läsa lite kurslitteratur sen, känns skönt att den här kursen är roligare än den förra..

Hörs sen! p&k



kristin och jag..läängesen!


RSS 2.0