Patrik 1,5

Filmen var helt underbar! Så himla viktig, den borde vara obligatorisk för alla grundskolor att visa enligt min mening. Den tar upp alla viktiga samhällsfrågor; homosexualitet, alkoholism, utsatta barn m.m m.m. Samtidigt som den innehåller massa humor! Jag säger bara en sak, Se Den! Och killen som spelar Patrik i filmen; Tom Ljungman, är helt fantastiskt! Helt totalt grym!



Tror att Frida skrattade högst av alla på hela bion, haha så fult!

Nu ligger jag här och kollar på Maria Wern på fyran. Spännande, eller vad säger du Emmelie?? Tänk om nåt sånt skulle hända i verkligheten? Värsta kaoset, typ krigsstämmning. Hemskt..

Ska bli så oerhört skönt att vara ledig imorgon, då blir det lite träning med Krille. Härligt!

Puss å kram från mig  

"I can jive, I can jive"

Här kommer lite bilder från helgens partaj, blev dock inte så många tagna eftersom att jag skäms över min stenålderskamera, haha..är det inte konstigt att jag som jobbar på El-giganten har en kamera som är ett antal år gammal? Kan ju göra värsta kapet men är för snål..haha

    





Jag låter dom två sista bilderna tala för sig själv, haha. Blev en hel del såååång om man säger så, vi tyckte att vi var grymma! Haha stackars alla andra som fick höra på oss när vi skrek "I can jive" typ tjugo gånger..Det är så det brukar gå när man är med Jossan, haha!

Jag hade i alla fall på mig en ny klänning från MQ, svart med en dragkedja längs hela ryggen, och ett par svarta spetsleggings från GinaTricot. Me like!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för föreläsning..lämnad förresten in tentan idag, kändes så skönt! Kul med en ny kurs nu, ledarskap. Föreläsaren är också grym så det känns jättebra!

P&K Elin

glömde säga att...

Sandra antagligen kommer hit nästa helg! Saknar henne som bara den så det ska bli sååååååååååååå roligt!


                                        Sandrew och Elmo

Tjejkväll

Ikväll var det tjejkväll i Karlstad! Dom flesta butikerna hade öppet till klockan 21 och så var det massa bra erbjudanden! Jag köpte underkläder på Lindex (köpte man en BH fick man trosor på köpet), en klänning och en tröja på MQ (15%) och ett läppglans på Kicks. Där fick man en liten gåva, typ prover liksom..jag fick en bodylotion och en nattkräm från Clarins. Blev dock lite avundsjuk på Emmelie som fick en minimascara! Haha..Var en mysig kväll i alla fall!

Nu sitter jag här framför datorn och försöker plugga lite. Hade ju opponering idag och dom hade inte så mycket att kommentera på min tenta, mest lite småsaker. Så ska försöka kolla lite på det nu, sen ska jag skriva en sammanfattning/diskussion också men det får bli imorgon eller på söndag.

Imorgon ska jag och Jossan gå på en stan en stund, sen ska jag jobba mellan 14-18. Dom ringde från jobbet igår och undrade om jag ville jobba eftersom att en tjej har slutat i kassan och dert är inte lätt att jobba själv precis efter löning. Alltid skönt att jobba lite extra, även om jag egentligen behöver göra klart tentan! På kvällen blir det lite mat och mys med Jossan, ska bli kul!

Imorgon åker min Emmelie hem, ska praktisera i tre veckor! Kommer sakna ihjäl mig ju! Hoppas att tiden går fortfortfort, vi ha ju  precis kommit in i värsta träningsperioden! Men nu kommer ju Kristin hem på söndag så jag får träna med henne istället, skönt!!

Nää, tentan kallar..och sen sängen..längtar till utgången på lördag, ska bli wasted! haha, synd bara att man jobbar på söndag...blää!

puss från mej!
 

Emmelie och Sara en blöt utekväll=)

jävlatentajävlatentajävlatenta

ååååå jag blir så sur på min tenta, orkar verkligen inte mer nu! Känns som om att jag är klar med det strukturella perspektivet och det kulturella perspektivet men inte med det politiska och HR-perspektivet! Har suttit i skolan hela dagen idag, så segt! Blir en sån dag imorgon också tyvärr, vill bara få sova ut riktigt!! Men det får bli nästa vecka helt enkelt=) Var i alla fall mysigt att äta mat med Emmelie och Jossan!

Jag och Emmelie har blivit så duktiga! Igår var vi på Bodypump och idag blir det StepIntervall! Så roligt, det är nog faktiskt det roligaste passet! Hoppas på bra musik nu bara=)

Förresten, idag blev min morfar inlagd på sjukhus! Nåt med hjärtat, hoppas verkligen inte att det är något farligt! Usch, det är så hemskt att dom börjar bli så gamla!

Haha visst är min morfar och mormor söta? Det tycker jag i alla fall!


nä nu blir det lite mat innan träningen, puss!!


ett litet skott i råttan

hahaha ja det behövs!

Nu blir det träning! puss!

tänk tänk tänk tänk

jag kan inte sluta tänka!! Kan inte koncentrera mig på tentan, blir helt gaaaalen! haha, imorgon måste jag verkligen sitta hela dagen i skolan!

Idag kom Jossan hem, roooligt! Blir utgång till helgen, längtar!

puss

Jag säger bara morot med vitlöksdip! MUMS!

Vilken rolig kväll det var igår!! Förfest hos Emmelie med ölspel, körlslaget och äckliga shotar! Sedan bar det av  till Nöjes där vi träffade några sköna smålänningar, haha! Sist men inte minst, KORV och sen taxi hem! En jättelyckad kväll!

Idag mår jag faktiskt ganska bra, men det känns som om att jag kommer bli bakfull om ett par timmar..ajajaj! Tror att jag ska gå ut på en liten promenad nu, värsta fina vädret ute! Gäller att passa på, snart är det regn och rusk ute..

puss från mig!

Det här är jag värd!



Mums! Svenska jordgubbar i september känns som lyx!!

Efter träningen idag gick jag och Emmelie en tur på stan, köpte en jättefin ram! Lite svår att förklara men man sätter i korten i ordet KÄRLEK så det får alltså plats sex kort i den! Så fin! Sen gick vi och åt mat inne på Duvan, mysigt! Blev även lite spritinhandlande tills imorgon!=) Ska bli rooooligt!

Skulle egentligen ha pluggat jättejättemycket idag men så blev det ju inte...dumt! Men får helt enkelt sätta mig i morgon, ska gå upp i tid så jag hinner!

puss puss!

Certificerad försäkringssäljare

Kom nyss hem från jobbmötet där vi i kassan idag var tvungna att göra ett test för att få fortsätta sälja försäkringar (vilket i stort sett är vår enda chans till bonus). Först fick vi göra tre testprov och sedan kom det riktiga. Man hade en timme på sig att svara på 34 frågor om bland annat konsumentköplagen, hemförsäkring, produktförsäkring, distansavtalslagen m.m. Jag fick 92% och man behövde 70% för att bli godkänd. Så nästa gång ni har en fråga om försäkringar, kom till mej;)

Det värsta var att man var tvungen att ta ett kort på sig själv, ungefär som ett passfoto, för att kunna logga in på testsidan. Och eftersom att jag inte hade någon aning om att vi skulle göra detta test idag, såg jag ut som f*n! Håret i en hög knut, typ inget smink och allmänt sleten! Dessa kort skall sedan tryckas upp på ett certificeringsbevis, haha roligt om man måste gå runt med det kortet på sig! haha

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i min bok=) Är så fruktansvärt trött och imorgon måste jag vara pigg för att kunna orka plugga och träna!

Förresten, jag tappade bort min cykelnyckel i skolan idag!! Haha så typiskt mig, som Sara sa "Det här är du i ett nötskal Elin"..och jaa, det är det faktiskt! Så måste ner till skolan imorgon och se om nån har lämnat in den, hoppas hoppas! Jag klarar mig inte utan min cykel!!

Godnatt! Puss och kram



hemtenta och möte ikväll

Idag fick jag min hemtenta, usch den verkar riktigt jobbig! Speciellt eftersom att man måste skriva hur många sidor av böckerna man har läst. Jag är van vid att bara kunna bläddra i böcker/läsa vissa kapitel och sedan räkna den boken som läst, men nu måste vi skriva upp exakt vilka kapitel och sidor vi har läst. Kämpigt! Har legat i badet nu i alla fall och plöjt mig i genom två kapitel i en bok, men jag känner inte att jag kommer ha så stor nytta av den när jag analyserar min organisation; Elgiganten. Pluggar som allra bäst i badet!=)

Jaja det löser sig säkert, har i alla fall skrivit lite om Elgigantens kultur och struktur. Känns skönt att ha börjat lite i alla fall. Nu ska jag snart åka till jobbet på månadsmöte, segt men man får ju betalt=)

Imorgon blir det bodypump igen, vet att jag har sagt det förr men det är så skönt att ha kommit igång! Känns så himla bra! Måste bara ta tag i att laga nyttig mat nu också...Jag väntar alltid med att äta tills jag är superhugrig och då orkar jag inte laga nåt nyttigt, utan då blir det nåt som går fort. Som idag; korv med bröd! MUMS! Haha måste börja planera lite mer, är för lat för det..

Nu ska jag plugga lite till, sen måste jag göra mig iordning inför mötet..

Puss!


tränat

Kom hem för en stund sen, jag och Emmelie har varit och tränat på SATS. Ett aerobicspass blev det, roligt! Blir nog Bodypump på fredag tror jag, fast beror nog lite ¨på hur min träningsvärk känns. Går fortfarande runt här hemma och säger ajajaj hela tiden. Annars blir det nog bara att träna lite på löpbandet och kanske gymmet. Känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen, och om man tränar minst två gånger i veckan i tolv veckor i rad får man ju ett paraply så det är mitt mål just nu=)

Snart är det Idol, roligt! Måste egentligen plugga men jag orkar verkligen inte..Imorgon får vi dock vår hemtenta och det känns sådär om jag ska vara ärlig. Känns som om att det kommer att bli en riktig pluggvecka nästa vecka! Hoppas att det kommer gå bra i alla fall!

Längtar till helgen, då blir det utgång. Första utgången som singel, knepigt men samtidigt lite kul då både Sara och Emmelie också är singlar=)

Ha det så bra, puss från en trött Elin

Jag saknar min Kristin

...

upptäckte nu att min länk till Maddes blogg inte funkade så här kommer hennes bloggadress istället:

www.jagefrisk.blogg.se



 

BESÖK DEN!

MADDE

Inatt satt jag uppe till klockan två och läste en jätteinspirerande blogg! Bloggen handlade om tjudoåriga Madde som led av en ovanlig cancersort, nämligen en typ av levercancer. Endast 20% av de som insjuknar i denna sjukdom överlever och Madde var fast besluten att bli en av dom. Tyvärr gick Madde bort för bara några dagar sedan..

Det som inspirerar mig mest med hennes blogg är att hon ALLTID var så himla positiv, även fast hon visste att hon antagligen inte skulle överleva. Hon vände alltid allt negativt till något positivt, när hon fick veta att hela 80% dör av denna sjukdom vände hon på det direkt och såg det positiva i att 20% faktiskt överlever. Jag kan inte förstå hur hon orkade vara så positiv hela tiden, hon var helt enkelt GRYM! Madde är och kommer alltid vara min förebild här i livet!

Jag önskar så att jag hade upptäckt hennes blogg medans hon fortfarande levde, finns så mycket jag hade velat fråga henne.. Ni kan i alla fall läsa hennes blogg här



nä nu ska jag försöka gå till skolan och plugga lite, i eftermiddag blir det Aerobics med Emmelie. Ska bli sköönt! Dock har jag sån träningsvärk efter  bodypumpen i måndags så jag kan knappt gå! Mina lår, rumpa, bröst, armar, axlar ja ALLT gör ont!! Kan nästan inte röra mig, hahaha vadå otränad?

Puss från mej

Ikea och SATS

Nu har Patrik flyttat ut, så himla tomt! Men jag och Jossan var på IKEA igår så nu har jag köpt en ny soffa, en fåtölj, ett soffbord, en tv-bänk och en badrumshylla. Har nu skruvat ihop allt och väntar bara på soffan som ska komma någon gång mellan 11.00 och 16.00 idag. Kunde dom inte ha en lite mer precis tid? Blir helt låst här hela dagen..Rummet känns så himla stort nu när jag inte har någon soffa, känns lite öde liksom..men tror att det blir fint med soffan!

Patrik bor nu i samma korridor som Chris, knepigt!

Jaja nu till lite roligare saker, igår var jag och Emmelie på SATS och tränade Bodypump! Ååh herregud vilken träningsvärk jag har idag, helt sjukt! Varje liten rörelsen gör ont och jag gör inget annat än går runt och säger aj aj aj hela tiden! haha..var lite jobbigt att skruva ihop möblerna för jag orkade inte ta i, men till slut så! Soffbordet är dock lite rangligt, men får ta tag i det igen när träningsvärken har lagt sig..haha! Känns iaf oerhört skönt att ha börjat träna igen! Nu ska jag bli slimmad=) haha önsketänkade i alla fall!

Emmelie; du lyckades ju kommentera! haha! Fortsätt med det=)

Nu ska jag fortsätta grejja här..

P&K från mej!

myyyssigt!

Emmelie och Jossan har nyss gått hem, vi har haft en riktig myskväll med "Ensam mamma söker", kladdkaka med grädde, chips och coca cola! Muuummmss!

Vi har även kollat upp olika kryssningar och antagligen åker vi den fjärde oktober då EMD är med! Fan vad roligt! Det måste bli av! Hoppas hoppas hoppas..

Nu ska jag sova, blir nog en ganska jobbig dag imorgon..

Godnatt och sov så gott!

P&K

helgen

Nu var denna helgen gjord! Har faktiskt varit riktigt skönt att jobba så att man har sluppit att tänka på allt jobbigt! Har även spenderat två väldigt lyckade kvällar med mina underbara vänner!

I fredags kväll var jag, Sara och Nathalie hemma hos Emmelie på tacos/spelkväll! Det var hur mysigt och roligt som helst! Vi åt tacos och sedan spelade vi "Med andra ord", "Som det kan låta" och "Rappakalja". Var verkligen en jätterolig kväll med mycket skratt och god mat!

Igår kväll hade Josefines korridor husfest! Jag tog det dock ganska lugnt eftersom att jag skulle jobba idag men hade ändå väldigt roligt! Skönt folk på campus helt enkelt! Blev lite ölspel och lite tjejprat på Jossans rum = en bra kombination!

Idag har jag som sagt jobbat..var ganska mycket att göra så tiden gick väldigt fort. Alltid lika kul att jobba med Elin=) Efter jobbet åkte jag och Emmelie ner till pizzerian och åt varsin kycklingrulle, mums! Nu ska jag alldeles strax diska och dammsuga här för att sedan slänga mig i soffan och vila! Ikväll blir det "Ensam mamma söker" med Jossan och Emmelie, myyyssigt!

P&K från mej

Tänk om man ändå kunde vrida tillbaka tiden

känner att jag behöver skriva av mig, så mycket ilska som bubblar upp inom just nu. Igår och idag har jag gråtit sönder mig men nu kommer ilskan vällandes över mig. Hur kan man ena dagen säga att allt är lugnt och att allt kommer att ordna sig för att nästa dag säga orden som har ekat i mitt huvud i ett dygn nu: S L U T

Lever i min värsta mardröm just nu....vet inte hur jag ska fixa detta! Känns som om att så fort man tillåter sig att känna sig lycklig så händer något som vänder upp och ner på hela tillvaron.

Hur ska jag orka fokusera på skolan? Om jag inte orkar nu kommer jag få en tenta släpandes efter mig och då kommer allt bara att bli ännu värre. Jag vill vara bestämd och tänka att jag kommer att fixa det här! Nu ska jag bara tänka på MIG och på mina studier men det är så himla svårt att vara stark, speciellt nu i början. Jag har aldrig bott själv förut och nu blir jag mer eller mindre tvungen att bo själv, helt emot min vilja. 

Tänk om man ändå kunde vrida tillbaka tiden

fira?

hur kan man säga att man tycker att det här är jättejobbigt och sen gå ut och festa med sina kompisar? Låter mer som att man firar i mina öron...

tv

Idag har jag varit ledig men har ändå suttit i biblioteket och pluggat hela dagen. Var dock inte lika taggad idag som jag ville vara, men fick lite gjort i alla fall.

Nu börjar snart Top Model på trean, ska bli rooligt! Sen blir det Filip & Fredrik på femman. En riktig tvkväll!

Imorgon ska jag och Emmelie gå på bio, Mamma Mia! Ska bli jätteroligt, har vérkligen sett fram emot att se den! Men kom nyss på att jag kommer att missa Idol, och imorgon är dom ju här i Karlstad..så typiskt! Men man kan ju alltid se reprisen..

Så här mycket folk var det utanför Nöjes när Idol hade audition här



Puss!

Lite stolt ändå ;)

Ja för idag hade vi redovisning och jag fick redovisa hela vår grupps arbete och det gick faktiskt bra! Skööönt!

Efter föreläsningen, vid kvart i två, stannade jag kvar i skolan och pluggade med Jossan! Vi var riktigt duktiga även om vi ibland svävade iväg i nyårsplaner, volontärresor och nattvandrande=) Blev ändå en hel del gjort. Gick hem kvart över fyra och lagade mat till mig och Patrik. Nu är Patrik på gymmet och jag är också sugen på att träna men tror att jag ska vänta några dagar till, äter ju trots allt penicillin fortfarande. Ska istället försöka plugga lite till, känns så skönt när man känner att man förstår lite mer och att man hänger med lite på föreläsningarna.

Imorgon är jag ledig men ska träffa Kristin och Emmelie i skolan klockan tio för ännu lite läsning. Ska faktiskt bli riktigt skönt med en riktig pluggdag! Var längesen som jag träffade Emmelie också så det ska bli roollligt!

Nu är jag förtjänt en riktigt lugn kväll, blir nog Kristallen som visas på femman ikväll.

Puss och kram!



Den här bilden är lite skön ändå! Jag och världens bästa och underbaraste Josefin!



 


Men får jag lov att fråga varför?

Vaknade vid halv fyra inatt av att en ganska full Patrik snarkade som en jag-vet-inte-vad! Blev lite sur och började irriterat att putta på honom:

Elin - Patrik, kan du lägga dig på sidan för du snarkar så. Paaatrik!

Patrik - Jaaa

Han ligger kvar på exakt samma sätt och snarkar exakt lika mycket

Elin - Paaaatrik snälla lägg dig på sidan, du snarkar och jag kan inte sova! Snääällaa

Patrik ligger fortfarande kvar och vägrar att röra på sig

Patrik - Har du stängt av internet?

Haha jag blev lite full i skratt men svarar ja och börjar sedan tjata igen att han ska lägga sig på sidan för att han snarkar. Efter cirka fem minuters tjatande och puttande flyttar han äntligen på sig och avslutar med frågan:

Patrik - Men får jag lov att fråga varför?

Hahaha jag kunde inte hålla mig för skratt! Här har jag legat i fem min och tjatat på honom att han ska flyutta på sig för att han SNARKAR och sen fattar han ändå inte varför..haha så himla roligt!

Nu ska jag äta frukost, är sååååå hungrig!!


Jag känner mig gammal!

Jaa här sitter jag ensam på en lördagskväll och P L U G G A R! Fy fan vad tråkigt men jag känner verkligen att jag ligger efter nu när jag redan har missat tre föreläsningar. Har lagt upp en liten läsplan för veckan som kommer nu också och med tanke på att jag ska ha läst ut en bok på över 500 sidor tills på onsdag och jag just nu är på sidan 88 är det nog bäst om jag följer planeringen! Haha ska verkligen försöka den här gången, varför ska det vara så svårt med lite självdisciplin?

Satt här och funderade lite på vad jag ville göra imorgon och kom då att tänka på bio. Var ju ganska längesen nu och jag har inte sett "Mamma Mia" än och det vill jag verkligen göra! Men sen kom jag på att världens bästa tv-program börjar imorgon, nämligen "Ensam mamma söker"! Älskar verkligen det programmet! LÄNGTAR! Så bion får bli en annan dag i stället=)

Nu ska jag gå in och lägga mig i sängen och läsa lite. Inte mer kurslitteratur utan en bok som jag fick av Ellinor och Lenny (Patriks syster och hennes sambo) när jag fyllde. Den heter "Stjärnor utan svindel" och är skriven av Lousie Boije af Gennäs. Den kom ut första gången 1997 så den är ganska gammal men jag hade faktiskt aldrig hört talats om den innan. I början hade jag lite svårt för den, men nu blir den bara bättre och bättre. Kan inte riktigt säga vad jag tycker om den än, får se när jag har läst ut den helt enkelt=)

Godnatt och sov så gott! puss!

Bättre och bättre

Idag mår jag helt klart mycket bättre, men har ju fortfarande ont i halsen. Ferbern är i alla fall helt borta så det känns så skönt och nu har jag ju ätit penicillin i två dagar så nu ska jag inte smitta längre. Skköööönt så man kanske kan träffa lite folk igen, kä'nns lite ensamt att ligga här i soffan när jag vet att typ alla andra är på nollning.

Har i alla fall tv'ättat massa idag vilket i ju för sig tog på krafterna rejält, men nu i efterhand är det ju skönt att garderoben ser lite bättre ut. Ligger just nu och kollar på Sverigematchen, 0-0 än så länge. Orkar inte riktigt hänga med så jag har samtidigt satt upp mina väggdekorationer som jag köpte på IKEA förra veckan. Så här blev det:

      

Akilles passade på att hoppa in i hyllan där chipsskålen brukar stå..den står just nu framför mig på soffbordet full med chips! Jag som inte ska äta sånt, duuumt! Men gott=)

Jag var ju hos frisören förra veckan och gjorde slingor och en färgning. Är riktigt nöjd med resultatet!! Förr blev mitt hår lätt lite gult men nu är det mer vitt eller vad man ska säga. Frisören lurade på mig en inpackning också för 189 kr så sammanlagt kostade allt 1300 kr! Sjukt dyrt men jag är nöjd!



Blev jätteljust! Och ja jag är osminkad, ful och likblek på bilden men jag har faktiskt halsfluss och då får man se ut såå här! Hahaha har i alla fall orkat duscha idag..

Nu ska jag kolla vidare på matchen.

P&K

(Min kamera är sjukt dålig!!)

Bättre idag

Idag mår jag mycket bättre, så skönt! Men halsen ser väldigt skum ut..hoppas att knölen försvinner av sig själv, är verkligen inte sugen på att få den uppskuren, bläää!

Fy vilken jobbig dag det var igår, allt jag fick i mig att äta på hela dagen var 3 vindruvor, en sked kräm och lite vatten! Usch man blir så trött när man inte kan äta. Idag har jag kunnat äta en hel macka så det går åt rätt håll=)

Nu ska jag kolla in lite resor, vill så gärna åka! Jag tror att både jag ocg Patrik har våra första tentor dom 26 sept så veckan efter där vore perfekt att ta en sista minuten! Vill vill vill!!

P&K


Halsfluss

kom nyss hem från doktorn och det visade sig att jag hade halsfluss. Först fick jag träffa en sköterska som tog halsprov på mig. Hon sa att det var streptokocker (hur fan stavas det?) och att hon tyckte att en läkare skulle kolla ¨på halsen. Fick då träffa en läkare som kollade i halsen och kände utanpå. Sen säger han att eftersom att jag är så svullen på vänster sida så kan det hända att jag får en halsböld som man måste skära upp! USCH jag vill inte! Han sa att penicillinet kanske kommer häjlpa men om jag får svårt att äta och prata så måste jag höra av mig så att dom kan skära upp bölden..mysigt värre!

Hoppas verkligen att medicinen hjälper..nu ska patrik göra snabbmakaroner till mig!


Ajajaj min hals

Usch jag är ännu sämre idag, har knappt kunnat sova i natt för jag har haft så himla ont. Och jag är så himla hungrig, kan inte äta nåt..ska se om jag får i mig lite kräm. Men det är ju bra att jag är hungrig för det är ett tecken på att jag är på väg att bli bättre..

Så jobbigt att jag missar föreläsningen idag, känns som om att jag ligger jättelångt efter! Ska försöka läsa lite idag..

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en bra film och hoppas på att jag blir bättre imorgon! P&K

Flottrace och Idol

Hehe jag fick till en fin header igår men får tyvärr inte upp den på bloggen, står att bilden är korrupt! Hahaha det här är verkligen inte min bästa sida, ska försöka igen imorgon..

Kom alldeles nyss hem, jag och Jossan har varit nere i stan och kollat på flottracet. Alla föreningar bygger en egen flotte som man sedan tävlar med på Klarälven. Jossans kille Chris var med och tävlade och han såg så himla rolig ut! Sminkad, svart peruk och en orange pumpadräkt på sig! Och dessutom hade han Jossans BH på sig, görsnyggt var det! Men fy vad kallt det är ute, tycker verkligen synd om dom som tävlade som hamnade i vattnet..

Nu ska jag göra varm oboy och kolla på Idol, hoppas att det är med några riktigt roliga i år också..Och jag undrar hur den nya juryn är, ska bli roligt att se!

P&K

header

försöker göra en egen header..inte det lättaste när man aldrig har gjort det förr och inte är datans bästa vän=) Men om jag lyckas så kommer den snart att synas här!

RIVER

Den 19 augusti fick Daniel (Patriks bror) och Emilie en liten son! Har inte sett honom än men har äntligen fått se lite kort på honom. Han är verkligen superfin!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska försöka gå till skolan imorgon. Vill inte missa en till föreläsning, blir så jobbigt att läsa ikapp allt själv
P&K

kurerar mig

med kaffe och bulle! Lite svårt att svälja bullen bara=)


sjuker

jaa minsann. Jag är så fruktansvärt förkyld, har bajsont ii min hals!! Verkar som att alla är sjuka nu, frida, patrik, josefine..
Men helgen har i alla fall varit hur rolig som helst!!

Torsdag: Min och Jossans nollning började=) Förfestade hemma hos Josefine och drog sedan vidare ner till Arena där det var smockat med folk.

Fredag: Förfestade hemma hos Josefine igen sen åkte vi ner till Nöjes. Det var verkligen hur kul som helst, var längesen jag hade sååå roligt! Världens bästra DJ som spelade vår för tillfället bästa partylåt; I can jive med Jerry Williams=) Hahaha. Avslutade kvällen på Sibylla där jag fick för mig att bjuda Patrik, Chris, Emmelie och Jossan på mat! Hahah gör alltid såna grejjer när jag är full, men fick ju bra lön så..haha

Usch dumt att jag är sjuk idag, har ju första gruppövningen i skolan idag. Imorgon har vi föreläsning mellan 08.30 och 12.00. Hoppas verkligen att jag orkar gå då..Men det värsta med att vara sjuk just idag är att jag inte kan träna!! Är ju superladdad och idag börjar  mitt kort på SATS att gälla igen, har ju fryst det under sommaren..TYPISKT!! Men men bä'ttre att vila och bli riktigt frisk..

Nu ska jag göra en kaffe latte och äta en av mammas bullar! MUMS!!

Puss!!

RSS 2.0