Snart börjar träningen igen..

och det ska bli hur skönt som helst!! Känns som om att jag har gått upp ett antal kilo nu under sommaren, så det ska verkligen bli kul och skönt att börja igen. Den första september börjar mitt kort att gälla igen och då är det jag som hänger på låset=)  Var nyss inne på SATS hemsida och kollade in schemat för hösten och det verkar ganska bra faktiskt. Har bestämt att jag ska börja med styrketräning också, har inte gillat det innan men har hört att man tydligen förbränner mer fett på det än t.ex. spinning..vet inte om det stämmer, men om det gör det så är det ingen som är gladare än jag, finns inget värre än spinning!

Ska försöka att träna tre gånger i veckan, så på måndagar blir det antagligen bodypump, på onsdagar step intervall och på torsdagar blir det nog löpband/gym. Längtar jättemycket nu! Ska bli så roligt att Emmelie och Sara också ska börja på SATS. Måste köpa lite nya träningskläder bara...

Det är tråkigt att det regnar ute hela tiden men  jag ska försöka trotsa vädret och ta med mig min Ipod och gå ut på en långpromenad sen. Var alldeles för längesen nu!

P&K Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0