Vardag

Jaa idag var första skoldagen och direkt jag gick innanför dörrarna kändes det som om att jag inte hade haft nåt lov. Lite deprimerande samtidigt som jag tycker att det är skönt att köra igång igen. Läser just nu en kurs som handlar om organisationer och ledarskap, inte precis det roligaste jag har läst men lärarna verkar helt ok så det ska nog gå.

Var i alla fall roligt att träffa min Kristin igen, vi har inte setts på heeeela sommaren! SJUKT!

Efter skolan åkte jag, Patrik, Emmelie och Markus ut till Bergvik där vi shoppade för ca 500 kr var..på SYSTEMET! Haha behövs mycket dricka nu när nollningen har dratt igång. Jag och Jossan har bestämt att vi ska ha en egen nollning så idag köpte jag Likör 43 så att vi kan göra Rosa Pantern! MUMS!! Blev även tolv cider och en vinare..undrar om det verkligen kommer räcka till två kvällar? Haha

Sen körde jag hem dom andra och åkte vidare ner till stan där jag köpte ett par svarta chinos, en tjock kofta, en t-shirt, ett skärp, en tunika, ett par tights och lite nytt smink!! Känns så roligt med lite nytt i garderoben. Fick även hem min tubtop som jag klickade hem från Tradera förra veckan=). En bra dag helt enkelt!


Avslutar med ett skönt kort på Emmelie och Sara från helgen



P&K



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0