Kryckhoran

"In genom köksdörren kommer Emil. I sin hand håller han en krycka, kryckan han har stöttat sig på de senaste veckorna sedan han skadades i en trafikolycka. Nu håller han kryckan upp mot taket, likt en segergest. Foten på kryckan är blodig, Titta säger han. Titta. Han skrattar, de andra tre tittar bort. Tittar ner i köksbordet. Tysta....När Jonna vaknar i gryningen vet hon först inte var hon är. Den första tanken som slår henne är att hon är naken. Nästa tanke är att hon inte har något pubeshår mellan benen....Sängen är grisig. Lakanen är nerspydda, det stinker kiss och är fortfarande blött. Och där är blod. ...Smärtan är värst i rumpan, i analöppningen. Jonna vägrar tänka vidare, drar ett täcke över huvudet."

Det här är historien om Jonna, en tjej från Karlstad. Jonna var en vanlig tonårstjej. Men en natt på en fest förstördes allt, för evigt. Två killar körde upp en krycka i hennes underliv. På stan kallas hon för Kryckhoran.

Jag har precis fått hem en bok som heter "Flickan och skulden - En bok om samhällets syn på våldtäkt" och är skriven av Katarina Wennstam. Har precis börjat läsa och jag är redan förbannad och äcklad! Helt sjukt att man kan kalla någon för kryckhora, hon har för fan varit med om oerhört grov våldtäkt! Ja, förbannad är bara förnamnet..Ska fortsätta läsa här nu, samtidigt som jag tvättar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0